Styrket blysamarbeid

For å styrke produksjon og gjenvinning av blybatterier gjennomføres fra januar 2016 endringer på internasjonalt nivå. Flere organisasjoner forsterker samarbeidet under paraplyen til ILA (International Lead Association).

Struktur-endringen omfatter:

International Lead Association (ILA-E)

International Lead Zink Research Organization (ILZRO)

International Lead Management Center (ILMC)

Advanced Lead Acit Battery Consortium (ALABC)

Disse skal nå arbeide sammen i et fokusert program for å sikre blybatteri-industrien. Utgangspunktet er de stadige endringene i markedet og en forsterket konkurranse. Programmet vil blant annet konsentrere seg om å kommunisere blybatterienes fordeler.

ILA regner med at samarbeidet vil styrke blybatterienes posisjon i markedet. Fra 1 januar vil ILA og ALABC være de operative organisasjonene.

ILA er en viktig nettverk-partner for Batteriretur.

 

 


Frokostseminar 17. oktober: Kostnadseffektiv avfallshåndtering

  Sted: Fram Eiendom Karenslyst Alle 2, 1 etg. Konferansesalen. Seminaret passer for mellomstore bedrifter og butikkjeder med flere utsalgssteder. Dagen inneholder korte foredrag fra Olav Thon Gruppen, Mepex, Grønt Punkt Norge og Batteriretur. Her vil vi komme med konkrete tips for god økonomi, samt veiledning i håndtering av avfall og batterier. Meld deg på for inspirasjon. For spørsmål, ta kontakt med Anja Ronesen (anja.ronesen@renas.noPM (pm@batteriretur.no) eller Dani Eilertsen (dani@grontpunkt.no).  

Les mer

Farlig avfallskonferansen 2017

Besøk oss på stand nr 21-22 på årets Farlig avfallskonferanse i Stavanger.

Les mer

Stor interesse for Batteriretur

- Det slår meg at det er stor interesse for Batteriretur i Europa, sier key account manager Per Magnus Karlsson etter han, sammen med daglig leder Fredrik Andresen, representerte Batteriretur på årets IARC 2017-konferanse i Berlin.

Les mer

Se hele nyhetsarkivet