Styrket blysamarbeid

For å styrke produksjon og gjenvinning av blybatterier gjennomføres fra januar 2016 endringer på internasjonalt nivå. Flere organisasjoner forsterker samarbeidet under paraplyen til ILA (International Lead Association).

Struktur-endringen omfatter:

International Lead Association (ILA-E)

International Lead Zink Research Organization (ILZRO)

International Lead Management Center (ILMC)

Advanced Lead Acit Battery Consortium (ALABC)

Disse skal nå arbeide sammen i et fokusert program for å sikre blybatteri-industrien. Utgangspunktet er de stadige endringene i markedet og en forsterket konkurranse. Programmet vil blant annet konsentrere seg om å kommunisere blybatterienes fordeler.

ILA regner med at samarbeidet vil styrke blybatterienes posisjon i markedet. Fra 1 januar vil ILA og ALABC være de operative organisasjonene.

ILA er en viktig nettverk-partner for Batteriretur.

 

 


Farlig avfallskonferansen 2017

Besøk oss på stand nr 21-22 på årets Farlig avfallskonferanse i Stavanger.

Les mer

Stor interesse for Batteriretur

- Det slår meg at det er stor interesse for Batteriretur i Europa, sier key account manager Per Magnus Karlsson etter han, sammen med daglig leder Fredrik Andresen, representerte Batteriretur på årets IARC 2017-konferanse i Berlin.

Les mer

Nytt Grønt-samarbeid

På Grønn konkurransekraft-dagen 1. mars ble et nytt samarbeid mellom Grønt Punkt Norge, Renas og Batteriretur lansert. Hensikten er at aktører i EE-bransje skal kunne oppfylle sitt produsentansvar for EE-produkter, batterier og emballasje gjennom et medlemskap, skriver Kretsløpet.

Les mer

Se hele nyhetsarkivet