Stor interesse for Batteriretur

– Det slår meg at det er stor interesse for Batteriretur i Europa, sier key account manager Per Magnus Karlsson etter han, sammen med daglig leder Fredrik Andresen, representerte Batteriretur på årets IARC 2017-konferanse i Berlin.

Konferansens overordnede tema var Sirkulær økonomi og ressurseffektivitet. Ikke minst relevant var foredraget til Artemis Hatzi-Hull, fra Europa-konvensjonen om «Changes in the ELV Directive – New Challenges». Spennende var det også å høre Dr Tobias Bahr, European Automobile Manufacturers` Assocation som trakk opp et nytt veikart basert på den store innovasjon som skjer innen ELV gjenvinning.

Resirkulering av elektronikk fra biler, nye materialer i biler og gjenvinning av disse samt neste generasjons gjenvinningsprosesser og utstyr, var andre spennende temaer på konferansen.

-Egentlig er jo Batteriretur små i europeisk sammenheng, men det er forbausende hvor stor interesse det er i andre land for vårt arbeid, sier PM Karlsson.

 


Ny leveringsadresse for mottak av batterier

Batteriretur avdeling Halden flytter til nytt anlegg og vil fra 1/1-18 ta imot batterier på Kortbølgen 15B, 1630 Gamle Fredrikstad. Det vi ikke være mulig å levere batterier til Halden etter 22/12-17. Avdeling Horten opererer som vanlig.

Les mer

Julestengt

Lagrene i Horten og Halden er stengt for mottak av batterier 27., 28. og 29. desember.

Les mer

Siden er under revisjon

Nettsiden er under revisjon og kan inneholde foreldet informasjon.

Les mer

Se hele nyhetsarkivet