Rådgiverteamet til AS Batteriretur

Batteriretur har forsterket sitt team av rådgivere og har per høsten 2015 fire rådgivere tilknyttet organisasjonen:

Michael Green

BAT-michael

Tidligere ansatt i Ecobat Group, uavhengig konsulent fra april 2015.

I perioden 1996 til 2014 var han administrerende direktør i G&P Batteries. I denne perioden ekspanderte selskapet fra en liten spesialist-innsamler innen bly til Storbritannias ledende selskap innen innsamling av alle typer batterier. Arbeidet oktober 2014-mars 2015 spesielt med å utvikle nye forretningsområder innen energimarkedet.

Jon A. Narmo

jon_a

Jon A. Narmo er utdannet sivilingeniør ved NTH. Han har 20 år som bedriftsleder i en rekke private virksomheter bak seg, og har gjennom denne tiden ervervet seg bred kompetanse innen ledelse, markedsføring, salg, produksjon, produktutvikling og kvalitet. Han har i 22 år utviklet og økt denne kompetansen som bedriftsrådgiver i Nordisk Bedriftsutvikling AS.

Tom Haugbro

BAT-Tom-Haugbro

Har bedriftsøkonomisk utdannelse. Ansatt i Sønak Batterier as (nå Exide Technologies as) fra 1971 til 2012 i forskjellige stillinger innen markedsføring og ledelse.

Styremedlem i AS Batteriretur frem til 2012. Styremedlem i Rebatt AS.

Engasjert som konsulent i AS Batteriretur fra februar 2012.

Jens O Simensen

Jens-Olav-Simensen

Han har mer enn 30 års erfaring fra mediebransjen og senere som kommunikasjonsrådgiver. Simensen har også innehatt lederroller i flere firmaer og har jobbet med ledelse- og organisasjonsutvikling. Har 25 bokutgivelser bak seg.


Ny leveringsadresse for mottak av batterier

Batteriretur avdeling Halden flytter til nytt anlegg og vil fra 1/1-18 ta imot batterier på Kortbølgen 15B, 1630 Gamle Fredrikstad. Det vi ikke være mulig å levere batterier til Halden etter 22/12-17. Avdeling Horten opererer som vanlig.

Les mer

Julestengt

Lagrene i Horten og Halden er stengt for mottak av batterier 27., 28. og 29. desember.

Les mer

Siden er under revisjon

Nettsiden er under revisjon og kan inneholde foreldet informasjon.

Les mer

Se hele nyhetsarkivet