Rådgiverteamet til AS Batteriretur

Batteriretur har forsterket sitt team av rådgivere og har per høsten 2015 fire rådgivere tilknyttet organisasjonen:

Michael Green

BAT-michael

Tidligere ansatt i Ecobat Group, uavhengig konsulent fra april 2015.

I perioden 1996 til 2014 var han administrerende direktør i G&P Batteries. I denne perioden ekspanderte selskapet fra en liten spesialist-innsamler innen bly til Storbritannias ledende selskap innen innsamling av alle typer batterier. Arbeidet oktober 2014-mars 2015 spesielt med å utvikle nye forretningsområder innen energimarkedet.

Jon A. Narmo

jon_a

Jon A. Narmo er utdannet sivilingeniør ved NTH. Han har 20 år som bedriftsleder i en rekke private virksomheter bak seg, og har gjennom denne tiden ervervet seg bred kompetanse innen ledelse, markedsføring, salg, produksjon, produktutvikling og kvalitet. Han har i 22 år utviklet og økt denne kompetansen som bedriftsrådgiver i Nordisk Bedriftsutvikling AS.

Tom Haugbro

BAT-Tom-Haugbro

Har bedriftsøkonomisk utdannelse. Ansatt i Sønak Batterier as (nå Exide Technologies as) fra 1971 til 2012 i forskjellige stillinger innen markedsføring og ledelse.

Styremedlem i AS Batteriretur frem til 2012. Styremedlem i Rebatt AS.

Engasjert som konsulent i AS Batteriretur fra februar 2012.

Jens O Simensen

Jens-Olav-Simensen

Han har mer enn 30 års erfaring fra mediebransjen og senere som kommunikasjonsrådgiver. Simensen har også innehatt lederroller i flere firmaer og har jobbet med ledelse- og organisasjonsutvikling. Har 25 bokutgivelser bak seg.


Farlig avfallskonferansen 2017

Besøk oss på stand nr 21-22 på årets Farlig avfallskonferanse i Stavanger.

Les mer

Stor interesse for Batteriretur

- Det slår meg at det er stor interesse for Batteriretur i Europa, sier key account manager Per Magnus Karlsson etter han, sammen med daglig leder Fredrik Andresen, representerte Batteriretur på årets IARC 2017-konferanse i Berlin.

Les mer

Nytt Grønt-samarbeid

På Grønn konkurransekraft-dagen 1. mars ble et nytt samarbeid mellom Grønt Punkt Norge, Renas og Batteriretur lansert. Hensikten er at aktører i EE-bransje skal kunne oppfylle sitt produsentansvar for EE-produkter, batterier og emballasje gjennom et medlemskap, skriver Kretsløpet.

Les mer

Se hele nyhetsarkivet