Ny key account manager

Per Magnus Karlsson er ansatt som key account manager i Batteriretur. Han overtar stillingen etter Fredrik Andresen som er selskapets nye daglige leder.

PM – som han benevnes til daglig – er opprinnelig svensk, men har jobbet mange år i Norge; Euroskos hovedkontor, grossistleder Bilxtra i Fredrikstad (Oven båt og bil). Og ikke minst; PM har ti år som musiker på heltid.

Hovedoppgaven i Batteriretur blir å ta vare på eksisterende og utvikle nye kunderelasjoner.

– Dette er en stor utfordring. I dag er informasjonsflyten i vår hverdag så stor at det blir og mer utfordrende å nå ut til kundene. Min erfaring tilsier at gammeldags god og personlig kontakt fortsatt er et meget godt verktøy. Jeg er glad for å jobbe med et så sterkt varemerke som Batteriretur er, og det samfunnsansvaret som ligger i miljø-engasjementet, sier Per Magnus Karlsson.

At det skjer mye i batteribransjen for tiden ser han på som en sterk utfordring. Så liker han da også utfordringer.

– Jeg er sånn skrudd sammen at jeg raskt leter etter løsninger når jeg ser en utfordring, sier PM.


Farlig avfallskonferansen 2017

Besøk oss på stand nr 21-22 på årets Farlig avfallskonferanse i Stavanger.

Les mer

Stor interesse for Batteriretur

- Det slår meg at det er stor interesse for Batteriretur i Europa, sier key account manager Per Magnus Karlsson etter han, sammen med daglig leder Fredrik Andresen, representerte Batteriretur på årets IARC 2017-konferanse i Berlin.

Les mer

Nytt Grønt-samarbeid

På Grønn konkurransekraft-dagen 1. mars ble et nytt samarbeid mellom Grønt Punkt Norge, Renas og Batteriretur lansert. Hensikten er at aktører i EE-bransje skal kunne oppfylle sitt produsentansvar for EE-produkter, batterier og emballasje gjennom et medlemskap, skriver Kretsløpet.

Les mer

Se hele nyhetsarkivet