Ny key account manager

Per Magnus Karlsson er ansatt som key account manager i Batteriretur. Han overtar stillingen etter Fredrik Andresen som er selskapets nye daglige leder.

PM – som han benevnes til daglig – er opprinnelig svensk, men har jobbet mange år i Norge; Euroskos hovedkontor, grossistleder Bilxtra i Fredrikstad (Oven båt og bil). Og ikke minst; PM har ti år som musiker på heltid.

Hovedoppgaven i Batteriretur blir å ta vare på eksisterende og utvikle nye kunderelasjoner.

– Dette er en stor utfordring. I dag er informasjonsflyten i vår hverdag så stor at det blir og mer utfordrende å nå ut til kundene. Min erfaring tilsier at gammeldags god og personlig kontakt fortsatt er et meget godt verktøy. Jeg er glad for å jobbe med et så sterkt varemerke som Batteriretur er, og det samfunnsansvaret som ligger i miljø-engasjementet, sier Per Magnus Karlsson.

At det skjer mye i batteribransjen for tiden ser han på som en sterk utfordring. Så liker han da også utfordringer.

– Jeg er sånn skrudd sammen at jeg raskt leter etter løsninger når jeg ser en utfordring, sier PM.


Frokostseminar 17. oktober: Kostnadseffektiv avfallshåndtering

  Sted: Fram Eiendom Karenslyst Alle 2, 1 etg. Konferansesalen. Seminaret passer for mellomstore bedrifter og butikkjeder med flere utsalgssteder. Dagen inneholder korte foredrag fra Olav Thon Gruppen, Mepex, Grønt Punkt Norge og Batteriretur. Her vil vi komme med konkrete tips for god økonomi, samt veiledning i håndtering av avfall og batterier. Meld deg på for inspirasjon. For spørsmål, ta kontakt med Anja Ronesen (anja.ronesen@renas.noPM (pm@batteriretur.no) eller Dani Eilertsen (dani@grontpunkt.no).  

Les mer

Farlig avfallskonferansen 2017

Besøk oss på stand nr 21-22 på årets Farlig avfallskonferanse i Stavanger.

Les mer

Stor interesse for Batteriretur

- Det slår meg at det er stor interesse for Batteriretur i Europa, sier key account manager Per Magnus Karlsson etter han, sammen med daglig leder Fredrik Andresen, representerte Batteriretur på årets IARC 2017-konferanse i Berlin.

Les mer

Se hele nyhetsarkivet