Ny daglig leder i Batteriretur

Frode Hagen slutter 30 06 2016 som daglig leder i AS Batteriretur. Hagen har ledet selskapet siden det ble etablert for 23 år siden. Selv om han går av for oppnådd aldersgrense, skal Hagen fortsatt bistå selskapet som rådgiver i strategiske prosesser og den internasjonale kontakten.

Som ny daglig leder overtar Fredrik Andresen (bildet)  som ble ansatt i Batteriretur som key account manager i fjor høst. Han kom da fra stillingen som produkt- og kategorisjef i AS Sørensen og Balchen. Han har også bakgrunn fra Veng Norge AS og Auto-Rekvisita AS.

– Jeg går til jobben med en ydmyk holdning og vet at jeg har mye å lære. Batteribransjen er i endring og konkurransen er skjerpet. Det trigger meg, sier 36-åringen.

Batterireturs styreleder, advokat Bjørn Borg, legger vekt på at selskapet nå får en god lederovergang:

– Når Batteriretur i dag er et internasjonalt anerkjent selskap har vi Frode Hagen å takke for dette. Vi er derfor veldig fornøyd med at han og hans betydelige kompetanse fortsatt vil stå til rådighet for oss. Samtidig er vi glade for at Fredrik Andresen er den som overtar skuta. Han har på kort tid vist at han har lært mye om bransjen og vi har full tillit til hans lederskap, sier Borg.


Ny leveringsadresse for mottak av batterier

Batteriretur avdeling Halden flytter til nytt anlegg og vil fra 1/1-18 ta imot batterier på Kortbølgen 15B, 1630 Gamle Fredrikstad. Det vi ikke være mulig å levere batterier til Halden etter 22/12-17. Avdeling Horten opererer som vanlig.

Les mer

Julestengt

Lagrene i Horten og Halden er stengt for mottak av batterier 27., 28. og 29. desember.

Les mer

Siden er under revisjon

Nettsiden er under revisjon og kan inneholde foreldet informasjon.

Les mer

Se hele nyhetsarkivet