Ny daglig leder i Batteriretur

Frode Hagen slutter 30 06 2016 som daglig leder i AS Batteriretur. Hagen har ledet selskapet siden det ble etablert for 23 år siden. Selv om han går av for oppnådd aldersgrense, skal Hagen fortsatt bistå selskapet som rådgiver i strategiske prosesser og den internasjonale kontakten.

Som ny daglig leder overtar Fredrik Andresen (bildet)  som ble ansatt i Batteriretur som key account manager i fjor høst. Han kom da fra stillingen som produkt- og kategorisjef i AS Sørensen og Balchen. Han har også bakgrunn fra Veng Norge AS og Auto-Rekvisita AS.

– Jeg går til jobben med en ydmyk holdning og vet at jeg har mye å lære. Batteribransjen er i endring og konkurransen er skjerpet. Det trigger meg, sier 36-åringen.

Batterireturs styreleder, advokat Bjørn Borg, legger vekt på at selskapet nå får en god lederovergang:

– Når Batteriretur i dag er et internasjonalt anerkjent selskap har vi Frode Hagen å takke for dette. Vi er derfor veldig fornøyd med at han og hans betydelige kompetanse fortsatt vil stå til rådighet for oss. Samtidig er vi glade for at Fredrik Andresen er den som overtar skuta. Han har på kort tid vist at han har lært mye om bransjen og vi har full tillit til hans lederskap, sier Borg.


Frokostseminar 17. oktober: Kostnadseffektiv avfallshåndtering

  Sted: Fram Eiendom Karenslyst Alle 2, 1 etg. Konferansesalen. Seminaret passer for mellomstore bedrifter og butikkjeder med flere utsalgssteder. Dagen inneholder korte foredrag fra Olav Thon Gruppen, Mepex, Grønt Punkt Norge og Batteriretur. Her vil vi komme med konkrete tips for god økonomi, samt veiledning i håndtering av avfall og batterier. Meld deg på for inspirasjon. For spørsmål, ta kontakt med Anja Ronesen (anja.ronesen@renas.noPM (pm@batteriretur.no) eller Dani Eilertsen (dani@grontpunkt.no).  

Les mer

Farlig avfallskonferansen 2017

Besøk oss på stand nr 21-22 på årets Farlig avfallskonferanse i Stavanger.

Les mer

Stor interesse for Batteriretur

- Det slår meg at det er stor interesse for Batteriretur i Europa, sier key account manager Per Magnus Karlsson etter han, sammen med daglig leder Fredrik Andresen, representerte Batteriretur på årets IARC 2017-konferanse i Berlin.

Les mer

Se hele nyhetsarkivet