Frodes Blogg

Et år med fokus på sikkerhet

 

Gjennom mer enn 20 år har Batteriretur vært utsatt for angrep flere ganger. I 2015 har vårt grunnlag blitt utfordret nok en gang. Det handler blant annet om markedstilgangen.

Tanken om det frie marked er ikke fremmed for oss. Tvert imot Batteriretur ønsker seg ikke en monopol-situasjonen. I løpet av dette året har vi styrket organisasjonen betydelig og ser fram til å slåss om vår plass i batterimarkedet. Vi kan love en fair, men tøff konkurranse.

Det som imidlertid bekymrer meg mest er de samfunnsmessige konsekvenser av denne markeds-liberaliseringen. Manglende rapportering om sporbarhet og mindre fokus på blanding av batterier, gjør nemlig at batterier kan bli farligere avfall enn før.

Dette er et ansvar som hele bransjen, men også våre myndigheter, har.

Jeg tør driste meg til å si at Batteriretur er en av de aktørene som har mest kunnskap om farligheten ved batterier. Vi har også et særdeles kompetent nettverk som vi benytter.

En av våre prioriterte oppgave neste år blir å spre faktisk kunnskap om hva som kan skje med batterier som enten kommer på avveie eller blandes i nedstrømmen.

2016 blir et år med store utfordringer og omstillinger for Batteriretur. Vi ser fram til mange spennende oppgaver.

Jeg ønsker alle våre forbindelser et godt nytt år med fokus på sikkerhet.

 

Frode Hagen


Ny leveringsadresse for mottak av batterier

Batteriretur avdeling Halden flytter til nytt anlegg og vil fra 1/1-18 ta imot batterier på Kortbølgen 15B, 1630 Gamle Fredrikstad. Det vi ikke være mulig å levere batterier til Halden etter 22/12-17. Avdeling Horten opererer som vanlig.

Les mer

Julestengt

Lagrene i Horten og Halden er stengt for mottak av batterier 27., 28. og 29. desember.

Les mer

Siden er under revisjon

Nettsiden er under revisjon og kan inneholde foreldet informasjon.

Les mer

Se hele nyhetsarkivet