Borg Havn vokser

Om et år er Batteriretur på plass i Borg Havn i Fredrikstad. Og det er en havn i vekst som Batteriretur flytter til. På bildet ser vi havnedirektør Tore Lundestad i Borg Havn sammen med Batterireturs Fredrik Andresen

Borg havn fikk et overskudd på hele 25,6 millioner i fjor. Den totale godsmengden økte med 18 prosent. Havnedirektør Tore Lundestad begrunner veksten med oppgang for bedriftene i Nedre Glomma.Lav kronekurs og økt eksport, tilflytting av flere bedrifter til Nedre Glomma og voksende mengder av gjenvinningsprodukter og tømmer, er noen av forklaringene til rekordtallene ved Borg havn.

– Vi har hatt en sterk vekst for ulike gjenvinningsprodukter. Ikke minst merker vi at Norsk Gjenvinning har utvidet på Øra, og flyttet virksomhet hit. Bedriften er en betydelig bidragsyter til den sterke veksten ved Borg havn. Vi merker også at produksjonen av biodiesel har startet opp igjen. Økt tømmereksport slår også ut. Her har også kaia ved Hafslund bidratt til veksten, sier Lundestad som forbereder seg på ytterligere godsøkning i årene som kommer, sier Lundestad til Fredriksstad Blad.


Ny leveringsadresse for mottak av batterier

Batteriretur avdeling Halden flytter til nytt anlegg og vil fra 1/1-18 ta imot batterier på Kortbølgen 15B, 1630 Gamle Fredrikstad. Det vi ikke være mulig å levere batterier til Halden etter 22/12-17. Avdeling Horten opererer som vanlig.

Les mer

Julestengt

Lagrene i Horten og Halden er stengt for mottak av batterier 27., 28. og 29. desember.

Les mer

Siden er under revisjon

Nettsiden er under revisjon og kan inneholde foreldet informasjon.

Les mer

Se hele nyhetsarkivet