Batterireturs opplæring fortsetter

Batteriretur er i gang igjen med opplæring av innsamlere i flere fylker. Etter at Oppland og Hedmark er gjennomført er 11 av 19 fylker dekket, og flere planlegges i løpet av høsten og vinteren. – Opplæringen gir våre innsamlere større forståelse for de utfordringene som følger med sortering og håndtering av kasserte batterier. Dette er med på å øke kunnskapen om trygg håndtering av batterier i nedstrømmen. Sikkerhet er viktig i alle ledd, fra innsamler til gjenvinner, sier Kari Bang, miljøingeniør og sikkerhetsrådgiver i Batteriretur.


Frokostseminar 17. oktober: Kostnadseffektiv avfallshåndtering

  Sted: Fram Eiendom Karenslyst Alle 2, 1 etg. Konferansesalen. Seminaret passer for mellomstore bedrifter og butikkjeder med flere utsalgssteder. Dagen inneholder korte foredrag fra Olav Thon Gruppen, Mepex, Grønt Punkt Norge og Batteriretur. Her vil vi komme med konkrete tips for god økonomi, samt veiledning i håndtering av avfall og batterier. Meld deg på for inspirasjon. For spørsmål, ta kontakt med Anja Ronesen (anja.ronesen@renas.noPM (pm@batteriretur.no) eller Dani Eilertsen (dani@grontpunkt.no).  

Les mer

Farlig avfallskonferansen 2017

Besøk oss på stand nr 21-22 på årets Farlig avfallskonferanse i Stavanger.

Les mer

Stor interesse for Batteriretur

- Det slår meg at det er stor interesse for Batteriretur i Europa, sier key account manager Per Magnus Karlsson etter han, sammen med daglig leder Fredrik Andresen, representerte Batteriretur på årets IARC 2017-konferanse i Berlin.

Les mer

Se hele nyhetsarkivet