Batterireturs opplæring fortsetter

Batteriretur er i gang igjen med opplæring av innsamlere i flere fylker. Etter at Oppland og Hedmark er gjennomført er 11 av 19 fylker dekket, og flere planlegges i løpet av høsten og vinteren. – Opplæringen gir våre innsamlere større forståelse for de utfordringene som følger med sortering og håndtering av kasserte batterier. Dette er med på å øke kunnskapen om trygg håndtering av batterier i nedstrømmen. Sikkerhet er viktig i alle ledd, fra innsamler til gjenvinner, sier Kari Bang, miljøingeniør og sikkerhetsrådgiver i Batteriretur.


Farlig avfallskonferansen 2017

Besøk oss på stand nr 21-22 på årets Farlig avfallskonferanse i Stavanger.

Les mer

Stor interesse for Batteriretur

- Det slår meg at det er stor interesse for Batteriretur i Europa, sier key account manager Per Magnus Karlsson etter han, sammen med daglig leder Fredrik Andresen, representerte Batteriretur på årets IARC 2017-konferanse i Berlin.

Les mer

Nytt Grønt-samarbeid

På Grønn konkurransekraft-dagen 1. mars ble et nytt samarbeid mellom Grønt Punkt Norge, Renas og Batteriretur lansert. Hensikten er at aktører i EE-bransje skal kunne oppfylle sitt produsentansvar for EE-produkter, batterier og emballasje gjennom et medlemskap, skriver Kretsløpet.

Les mer

Se hele nyhetsarkivet