Batterireturs nye mann er klar for markedskamp

– Jeg registrerer at batteribransjen er et marked i endring. For min del er jeg klar til å gå på banen!

BAT-Fredrik

Den offensive programerklæringen kommer fra Batterireturs nye key account manager, Fredrik Andresen. Han tiltrådte 1. november og kommer fra stillingen som produkt- og kategorisjef i AS Sørensen og Balchen. Han har også bakgrunn fra Veng Norge AS og Auto-Rekvisita AS.

Gjennom sine tidligere jobber har Fredrik Andresen tilegnet seg en del kunnskap om batterier: – Jeg vet mye om hvordan et batteri er bygd opp. Men jeg går til jobben med en ydmyk holdning og vet at jeg har mye å lære, sier 36-åringen som bor i Sarpsborg, men egentlig kommer fra Fredrikstad.

– Hva kan du tilføre Batteriretur?

– Jeg er proaktiv, opptatt av effektiv kommunika- sjon og jeg liker meg når ting er i bevegelse. Etter 16 år i en krevende bransje er jeg vant til å slåss i markedet. Når du kommer fra et markedsledende firma som har levert 100 millioner kroner i resultat på en omsetning på 450 millioner, så er du vant til harde tak.

Fredrik Andresen er altså vant til å jobbe under press. Det største presset legger han på seg selv. Slik skal det være, mener han. Resultater kommer ikke uten innsats.

– Jeg søkte jobben i Batteriretur fordi jeg ser at dette er en bransje i endring, konkurransen er skjerpet. Det trigger meg.

– Hvorfor forlater du en god jobb i et økonomisk sterkt selskap for å begynne i Batteriretur?
– Fordi Batteriretur har et godt omdømme og fordi jeg ser at det er mye spennende på gang i bransjen. Selskapet har styrket seg og har nå en sterkere organisasjon enn noensinne. Her er det mye kom- petanse og det skal vi bli enda flinkere til å fortelle omverdenen om. Jeg håper jeg kan bidra til å bygge et sterkt omdømme enda sterkere.

– Blir du en ”kontorkæll” som de sier i Østfold?

– Å jobbe på kontoret er absolutt nødvendig. Men jeg vil også ut i markedet. Det er en del av moroa. Skal du komme videre så må du stikke fram nesa og ta det som kommer.


Frokostseminar 17. oktober: Kostnadseffektiv avfallshåndtering

  Sted: Fram Eiendom Karenslyst Alle 2, 1 etg. Konferansesalen. Seminaret passer for mellomstore bedrifter og butikkjeder med flere utsalgssteder. Dagen inneholder korte foredrag fra Olav Thon Gruppen, Mepex, Grønt Punkt Norge og Batteriretur. Her vil vi komme med konkrete tips for god økonomi, samt veiledning i håndtering av avfall og batterier. Meld deg på for inspirasjon. For spørsmål, ta kontakt med Anja Ronesen (anja.ronesen@renas.noPM (pm@batteriretur.no) eller Dani Eilertsen (dani@grontpunkt.no).  

Les mer

Farlig avfallskonferansen 2017

Besøk oss på stand nr 21-22 på årets Farlig avfallskonferanse i Stavanger.

Les mer

Stor interesse for Batteriretur

- Det slår meg at det er stor interesse for Batteriretur i Europa, sier key account manager Per Magnus Karlsson etter han, sammen med daglig leder Fredrik Andresen, representerte Batteriretur på årets IARC 2017-konferanse i Berlin.

Les mer

Se hele nyhetsarkivet