Batteriretur i vinden

De siste par ukene har representanter for Batteriretur vært aktive på konferanser både i innland og utland. Dette er viktig for oss av to grunner: 1: Vi ønsker å være tilstede der hvor ny kunnskap deles. 2: Vi ønsker å markere at Batteriretur er en organisasjon som skal synes i markedet.
Under Farlig Avfallkonferansen i Trondheim presenterte vi vår nye messestand og nytt materiell knyttet til denne. Konferansen hadde bred bransjedeltakelse og det er hyggelig å konstatere at vår stand var mye besøkt.
Selv var jeg tilstede ved en stor internasjonal konferanse i Antwerpen. Her kunne jeg konstatere at bruk av litium øker dramatisk. Dette gjør at spørsmål om sikkerhet er sterkt i fokus – noe som gleder oss i Batteriretur som alltid har hatt sikkerhet øverst på dagsorden.
For øvrig er Batteriretur inne i spennende dager med avklaring om et stort og viktig prosjekt for oss.
Men dette kommer jeg tilbake til.

Avtaler i havn og flytting iverksatt!

I 2023 er det anslått at det vil være ca 500 000 biler som går på ren elektrisitet eller hybrid-varianter i Norge. For 2024 er det anslått at det skal skrotes rundt 40 000 el/hybrid-biler.

Les mer

GOD SOMMER: MYE NYTT I VENTE Batteriretur går inn i sommeren med to gode nyheter. En avtale med flere importører og produsenter innen selskapet Batteriretur Høyenergi er på plass. Arbeidet med vårt nye bygg på Øra i Fredrikstad er nå godt i gang.

Les mer

Forsterket fokus på gjenvinning

Den nylig holdte IARC-konferansen i Berlin manifesterte det internasjonale fokus som nå er på gjenvinning. Det er helt klart at vi snakker om et paradigmeskifte. Grunnleggende tankesett vil endre seg og den teknologiske utvikling skjer raskere enn de fleste klarer å følge med på.

Les mer

Se alle blogginnlegg