Batteriretur i vinden

De siste par ukene har representanter for Batteriretur vært aktive på konferanser både i innland og utland. Dette er viktig for oss av to grunner: 1: Vi ønsker å være tilstede der hvor ny kunnskap deles. 2: Vi ønsker å markere at Batteriretur er en organisasjon som skal synes i markedet.
Under Farlig Avfallkonferansen i Trondheim presenterte vi vår nye messestand og nytt materiell knyttet til denne. Konferansen hadde bred bransjedeltakelse og det er hyggelig å konstatere at vår stand var mye besøkt.
Selv var jeg tilstede ved en stor internasjonal konferanse i Antwerpen. Her kunne jeg konstatere at bruk av litium øker dramatisk. Dette gjør at spørsmål om sikkerhet er sterkt i fokus – noe som gleder oss i Batteriretur som alltid har hatt sikkerhet øverst på dagsorden.
For øvrig er Batteriretur inne i spennende dager med avklaring om et stort og viktig prosjekt for oss.
Men dette kommer jeg tilbake til.

Forsterket fokus på gjenvinning

Den nylig holdte IARC-konferansen i Berlin manifesterte det internasjonale fokus som nå er på gjenvinning. Det er helt klart at vi snakker om et paradigmeskifte. Grunnleggende tankesett vil endre seg og den teknologiske utvikling skjer raskere enn de fleste klarer å følge med på.

Les mer

Diesel eller elbil?

Jeg får ofte spørsmål fra folk om jeg tror det snart blir bare elbiler/hybridbiler på veiene. Spørsmålet er komplekst å svare på – men at antall elbiler/hybridbiler vil fortsette å øke er ingen dristig spådom.

Les mer

Batteriretur foran et spennende år

2016 har vært preget av positive endringer for Batteriretur®: Vi samler virksomheten i Fredrikstad og vi starter et spennende samarbeid med bilimportørene, skriver daglig leder i Batteriretur, Fredrik Andresen i sin julehilsen.

Les mer

Se alle blogginnlegg