Batteriretur foran et spennende år

2016 har vært preget av positive endringer for Batteriretur®: Vi samler virksomheten i Fredrikstad og vi starter et spennende samarbeid med bilimportørene.

Flyttingen til Fredrikstad og Øra Industriområde er viktig av mange grunner. Vi ønsker å knytte oss tettere mot skoler, kommuner, myndigheter, FoU- miljøer, kunder og leverandører. Ved vårt nye anlegg vil man få muligheten til å se hvor viktig det er med korrekt og sikker håndtering av batterier. Vi skal vise at det er Batteriretur® som tar produsentansvar, miljø og sirkulærøkonomi på alvor og at vi er den foretrukne samarbeidspartner.

Ved å flytte til Fredrikstad kommer vi nær havneløpet til Borg Havn. Vi vil spare miljøet ved at vi tar bort flere hundre transporter fra vei. Ikke minst vil vi ta del i et større «gjenvinnings-samfunn» som vil gi muligheter. Vi gleder oss stort til flyttingen.

For en drøy uke siden kom nyheten om at Batteriretur har inngått en avtale med Bilimportørenes Landsforening som går inn som aksjonær i selskapet Batteriretur Høyenergi. Dette er en sak som vi har arbeidet med over tid og det er svært gledelig at vi nå har fått til en slik avtale.

Med denne avtalen vil vi samarbeide tett med bil-importørene for å finne gode og sikre løsninger for gjenvinning av batterier fra elkjøretøy. Avtalen bekrefter vårt gode samarbeid med bilimportørene over mange år.

Ikke minst er vi opptatt av mulighetene til et fortsatt spennende arbeid innen forskning og utvikling – med miljø og sikkerhet i fokus.

Følg med oss på vår nettside og på facebook i 2017.

Fremtiden er spennende for Batteriretur® Jeg ønsker dere alle en fredfull jul og et riktig godt nytt år.

Hilsen

Fredrik

 


Avtaler i havn og flytting iverksatt!

I 2023 er det anslått at det vil være ca 500 000 biler som går på ren elektrisitet eller hybrid-varianter i Norge. For 2024 er det anslått at det skal skrotes rundt 40 000 el/hybrid-biler.

Les mer

GOD SOMMER: MYE NYTT I VENTE Batteriretur går inn i sommeren med to gode nyheter. En avtale med flere importører og produsenter innen selskapet Batteriretur Høyenergi er på plass. Arbeidet med vårt nye bygg på Øra i Fredrikstad er nå godt i gang.

Les mer

Forsterket fokus på gjenvinning

Den nylig holdte IARC-konferansen i Berlin manifesterte det internasjonale fokus som nå er på gjenvinning. Det er helt klart at vi snakker om et paradigmeskifte. Grunnleggende tankesett vil endre seg og den teknologiske utvikling skjer raskere enn de fleste klarer å følge med på.

Les mer

Se alle blogginnlegg